Skip to content

Tandprothetiek

Optimaliseer je tandprothetische praktijk met Ladento: uitgebreide patiëntdossiers, efficiënte agenda's en facturatie allemaal in één pakket.

Ja ik heb interesse

Laat het ons weten dat u interesse hebt in Ladento Tandprothetiek. Wanneer wij een update hebben, dan houden wij u op de hoogte.

Patientenbeheer

Transformeer je praktijk met Ladento's uitgebreide patiëntkaart, inclusief cruciale BSN en COV controle. Van NAW-gegevens tot verzekeringsinformatie, behandelhistorie en zelfs foto's - alles wat je nodig hebt voor gepersonaliseerde zorg, op één plek, met ongeëvenaard gemak en veiligheid.

Agenda

De veelzijdige agendafunctionaliteit, perfect afgestemd op de dynamiek van de moderne tandprothetische praktijk. Beheer moeiteloos meerdere behandelkamers en behandelteams, waardoor je soepel kunt plannen, coördineren en groeien, terwijl je elke afspraak naadloos integreert met je workflow.

Facturatie

Maak facturen voor je patiënten, compleet met tarief- en behandelcodes voor transparantie en gemak. Exporteer vervolgens je facturen naar het MZ301-formaat voor de factoring. Met Ladento verstuur je declaraties aan zorgverzekeraars, waardoor je focus kan blijven liggen op tandprothetische zorg.

Ervaar het zelf

Ladento is ontstaan vanuit de Tandtechniek, vóór de Tandtechniek. Met Ladento maakt u een sprong vooruit met uw Tandprothetisch praktijk.