Skip to content

Bestel uw tandtechniek
met Ladento

Een bestelling op papier? En voor iedere lab een ander formuliertje?
Nee, niet met Ladento want vanaf nu kunt u bij alle aangesloten laboratorium online uw techniekwerk bestellen met één account.

Techniekwerk bestellen

Het bestellen van techniekwerk was nog nooit zo eenvoudig. Met één account kunt u bij alle aangesloten laboratoria uw techniekwerk bestellen. Per laboratorium zijn de werkstukken, levertijden en de verkoopprijzen instelbaar per lab.

Order beheer

Krijg inzicht in al uw bestellingen, de actuele status en afwijkingen. Nooit geen verassing meer wat de techniekkosten zullen zijn of waar het werkstuk zich bevindt. En heeft u tussentijds een vraag of aanvulling op de opdracht? Met de berichten chat kunt u altijd veilig en vertrouwd met het laboratorium communiceren.

Altijd en overal

Parttime en flexibele werkuren zijn ook in de Tandheelkunde veel voorkomend. Ladento geeft u de mogelijkheid om waar u wilt en wanneer u wilt met het laboratorium te communiceren. Uw team blijft geïnformeerd en andersom ook.

Werk samen

Nodig uw collega’s uit en vorm samen een team. Vanuit uw praktijk kunt u gezamenlijk orders aanmaken en beheren. Met Ladento kunt u de werkzaamheden verdelen en de regie behouden. Zo kunnen uw assistenten de order voorbereiden en hoeft u deze alleen nog maar te contoleren en te versturen.

Gelijk aan de gang met Ladento?

Als tandartspraktijk kan je gelijk gebruikmaken van de functionaliteiten van Ladento. Plaats direct je eerste bestelling bij een aangesloten tandtechnisch laboratorium

Kosten

Tandarts

Gratis
Bestellen tandtechniek
Prijzen direct inzichtelijk
Beheren van bestellingen
Veilige communicatie per bestelling
Dagnota's en facturen online inzien
Profielpagina van je praktijk