Skip to content

Beheer je laboratorium
met Ladento

Van de bestelling, contact met de tandartsen tot aan de maandfacturatie
allemaal in één pakket.

Bestellen van Tandtechniek

Met het digitale bestelproces van Ladento hoeft u nieuwe opdrachten niet meer in te voeren. Controleren en accepteren is voldoende. Opdrachten die nog wel op papier binnenkomen voert u in op dezelfde manier als uw klanten. Orders invoeren was nog nooit zo leuk en makkelijk.

Order beheer

Krijg grip op uw laboratorium met een overzichtelijk orderdashboard. Sorteer eenvoudig alle orders of maak gebruik van de geavanceerde zoekfunctie om uw order op te zoeken. Klik op een kaartje en de order details worden weergegeven. Als Tandtechnisch laboratorium kunt u hier wijzigingen doorvoeren, de status veranderen, lotnummers toevoegen en nog veel meer.

Werkstukbeheer

Stel uw eigen werkstukken samen met behulp van een eenvoudig formulier. Bepaal uw verkoopprijzen en configureer de extra prijsopties. Met de handige dupliceer functie kunt u een bestaand werkstuk aanpassen en als nieuw werkstuk opslaan. Zo bent u snel online!

Order beheer

Berichten

Tandtechniek kent vele uitdagingen en soms moet afgeweken worden van het oorspronkelijke plan. Als tandtechnicus kunt u via de berichten chat op orderniveau met uw Tandarts communiceren. Bespreek op een veilige manier de patiëntcasus en zonder enige moeite is alles goed gedocumenteerd.

Lot- en batchnummer

Met Ladento wordt het beheer van lot- en batchnummers niet alleen leuker, maar ook gemakkelijker. Van alle kunststoffen en materialen die in meerdere werkstukken worden verwerkt kunnen de batchnummers eenmalig worden vastgelegd. Ook lotnummers van bijvoorbeeld implantaat onderdelen kunnen op ieder moment aan de order worden toegevoegd. Zelfs wanneer de dagnota al is aangemaakt. Altijd accuraat en up-to-date!

Facturatie

Dagnota’s

Na het voltooien van de opdracht wordt de dagnota geheel automatisch in concept aangemaakt. U hoeft deze alleen nog maar te controleren en te verzenden. Na akkoord is de dagnota direct beschikbaar en ontvangt uw tandarts een notificatie per e-mail met een link naar de betreffende dagnota. Als Tandtechnisch laboratorium kunt u ook handmatig algemene dagnota’s aanmaken, of extra dagnota’s aan een order toevoegen. Ook wanneer de order is afgesloten en verzamelfactuur is gemaakt.

Verzamelfacturen

Verlies geen omzet! Met Ladento kan het niet voorkomen dat u een nota onbewust vergeet te versturen. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u de verzamelfactuur aanmaakt en welke dagnota’s u wilt meenemen. Met Ladento houdt u grip op uw financiën.

Ervaar het zelf

Ladento is ontstaan vanuit de Tandtechniek, vóór de Tandtechniek. Met Ladento maakt u een sprong vooruit en zet u uw Tandtechnische laboratorium letterlijk op de kaart. Uw lab wordt zichtbaar voor alle deelnemende tandartspraktijken! Maak uw eigen bedrijfsprofiel compleet en zet uw laboratorium in de schijnwerpers.