Skip to content

3Shape koppeling en bestelproces 2.0

Bij Ladento hebben we de afgelopen zomerperiode niet stilgezeten en we hebben enkele spannende updates voor onze gebruikers, met name voor degenen die werken met de 3Shape mondscanner!

Uitbreiding van de 3Shape Koppeling
We zijn verheugd om een belangrijke uitbreiding van onze 3Shape koppeling aan te kondigen. Vanaf nu haalt Ladento elk uur automatisch uw 3Shape orders op, mits u 3Shape in uw account heeft ingesteld. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het handmatig aanmaken van nieuwe orders; alle relevante 3Shape gegevens worden automatisch verwerkt en weergegeven op uw Ladento dashboard. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een naadloze workflow.

Nieuwe Module voor Zorgverzekeraars
Daarnaast hebben we een extra module, genaamd ‘zorgverzekeraars’, beschikbaar gemaakt. Deze module stelt u in staat om de verkoopprijzen van werkstukken dynamisch aan te passen aan de maximale bijkomende materiaal- en techniekkosten per verzekeraar. Het instellen van de maximale kosten per verzekeraar kan handmatig gebeuren, maar we bieden ook deze service aan als een dienst. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden.

Verbeterd Bestelproces
We zijn ook druk bezig met de ontwikkeling van een verbeterd bestelproces, genaamd Bestelproces 2.0. Dit nieuwe proces is ontworpen om de snelheid en efficiëntie van het plaatsen van bestellingen aanzienlijk te verbeteren. Momenteel voeren we een aantal beta-testen uit, en in de komende periode zullen we het nieuwe bestelproces voor iedereen beschikbaar stellen.

Ladento: dé online orderbon voor tandtechnisch werk

Onbekend met Ladento?

Voor iedereen die ons (nog) niet kent: Ladento is een ordering- en facturatiepakket geschikt voor de tandtechniek met een fijn werkende online orderbon voor de tandartsenpraktijken.

Blijf op de hoogte door ons te blijven volgen!