Skip to content

Ladento nieuws!

E-mailen met uw eigen domein

Als tandtechnisch laboratorium kunt u vanaf nu e-mails versturen vanuit uw eigen domein/SMTP-server, waardoor uw communicatie een professionele uitstraling krijgt. Deze functie kan eenvoudig worden geconfigureerd in de instellingen van uw Ladento-account.

Splitsen van dagnota’s

Prothese en reparatie bestellingen van zowel de boven- als de onderkaak kunnen vanaf nu automatisch worden gesplitst op de dagnota. Voor iedere kaak wordt dan een losse dagnota aangemaakt gekoppeld aan dezelfde opdracht. Met Ladento was het altijd al mogelijk om een onbeperkt aantal dagnota’s per opdracht aan te maken.

Vrijgesteld van ‘BTW’

De gebruikers van Ladento hebben nu de mogelijkheid om de BTW in of uit te schakelen, wat meer flexibiliteit en eenvoud biedt bij de inrichting van werkstukken en tariefcodes. Met deze functie wordt de ‘BTW’ configuratie uitgeschakeld om onbedoelde fouten in de facturatie te voorkomen. Heeft u wel een BTW-administratie nodig? Geen probleem, de optie is naar eigen inzicht te gebruiken.

Ladento: dé online orderbon voor tandtechnisch werk

Onbekend met Ladento?

Voor iedereen die ons (nog) niet kent, Ladento is een ordering- en facturatiepakket geschikt voor de tandtechniek met een fijn werkende digitale orderbon voor de tandartsenpraktijken.

Blijf op de hoogte door ons te blijven volgen!