Skip to content

Verbeterde Prijsstructuren voor Tandtechnisch Laboratoria in Ladento

We zijn verheugd om de nieuwste release van Ladento aan te kondigen, speciaal ontworpen voor Tandtechnisch Laboratoria, met input vanuit de markt. Deze update brengt snel werkbare nieuwe functies die uw ervaring zullen verbeteren en de workflow nog beter stroomlijnt.

Prijsstructuur en UPT Prijsstructuur

Als Tandtechnisch Laboratorium kunt u nu een prijsstructuur en een UPT prijsstructuur toevoegen aan uw werkstukken. Dit stelt u in staat om verschillende prijsopties te definiëren op basis van uw specifieke vereisten per klant.

Pictogram voor Prijs Pop-up

Om u meer gedetailleerde informatie te bieden, hebben we een pictogram toegevoegd naast het prijsveld. Door op dit pictogram te klikken, verschijnt een pop-upvenster dat u verdere inzichten biedt in de prijsdetails. Deze functie zorgt voor helderheid en stelt u in staat om de juiste beslissingen te nemen. Het pop-upvenster bestaat uit twee tabbladen: een voor de Tariefcode Prijsstructuur en een voor de UPT Prijsstructuur.

Pop-up venster voor een gedetailleerde prijsconfiguratie van het werkstuk

Op het eerste tabblad kunt u het werkstuk configureren op basis van losse tariefcodes en in het tweede tabblad kunt u de werkstuk specifieke UPT codes toevoegen. Wanneer deze UPT codes bekend zijn en tijdens het bestellen wordt aangegeven dat de behandeling wordt uitbesteed aan de KPT-er dan zullen de UTP codes automatisch worden toegepast. Wel zo makkelijk, eenmalig inrichten en altijd beschikbaar! Met Ladento heeft u de vrijheid om een prijsstructuur te creëren die perfect aansluiten bij uw diensten.

We geloven dat deze nieuwe functies en de manier waarop u uw prijsstructuren beheert, zullen leiden tot meer flexibiliteit en effectiviteit.

Ladento: dé online orderbon voor tandtechnisch werk

Onbekend met Ladento?

Voor iedereen die ons (nog) niet kent, Ladento is een ordering- en facturatiepakket geschikt voor de tandtechniek met een fijn werkende digitale orderbon voor de tandartsenpraktijken.

Blijf op de hoogte door ons te blijven volgen!